Avdelning

Jobba som yrkesförare

Connect

Vi vill påstå att vi besitter Göteborgs största kontaktnät med distributionsåkerier.

Vi rekryterar löpande B, C och CE chaufförer.

Vi är noga med att du arbetar som förare hos oss  skall  arbeta på en arbetsplats som du trivs på.

Connecta med oss så kommer vi höra av oss till dig och prata om vilka möjligheter som finns för dig i denna bransch.

Vi skräddarsyr uppdrag för dig

Vi arbetar lite annorlunda jämfört med traditionella rekryteringsföretag och stirrar oss inte blinda på bara ditt CV, utan vi tittar mer på hur du är som person och vad du har för mål i livet.  

Varför välja oss?

  • Personligt

    Den personliga kontakten är en viktig utgångspunkt för oss på Ad Acto Rekrytering, och du kommer alltid att ha en nära kontakt med din konsultchef via mail och telefon samt regelbundna personliga uppföljningsmöten.

  • Tryggt

    Vi är ett bemanningsföretag som har avtal med samtliga förbund inom LO samt Unionen på tjänstemannasidan. Detta gör att du kan känna dig trygg i din anställning hos oss då du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

  • Nätverkande

    Att arbeta som konsult är ett utmärkt sätt att marknadsföra dig själv på för potentiella arbetsgivare samtidigt som du får nya kunskaper och erfarenheter. Som konsult får du erfarenhet av olika arbetsplatser med skiftande storlek och inriktning vilket innebär att du utvecklar din egen yrkeskunskap samt får chansen att träffa många nya människor att nätverka med. Det är inte alls ovanligt att våra konsulter senare erbjuds en anställning på de företag de tidigare varit inhyrda.

Maj På Malös Gata 20
417 67 Göteborg Vägbeskrivning info@adacto.se 031 - 55 08 77 Se sida

Varberg

432 41 Varberg Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor